Κάθε εβδομάδα κουπόνι 10€ στα supermarket Βλαχοδήμος

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε!

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Power FM 93.2 & του Luxury Delivery.

 

Οι νικητές κάθε εβδομάδας:

1η εβδομάδα:  Βίκυ Νάρη, κληρώθηκε 25/1/2015
2η εβδομάδα:  Vanessa Gamvrouli-Kotroni, κληρώθηκε 1/2/2015
3η εβδομάδα:  βανα κουτουκα-σολωμου, κληρώθηκε 8/2/2015
4η εβδομάδα:  Tolis Tsiri, κληρώθηκε 15/2/2015

 

Όροι Χρήσης
1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", τα supermarket "Βλαχοδήμος" και η ιστοσελίδα "Luxury Delivery" διοργανώνουν διαγωνισμό για την εβδομαδιαία κλήρωση ενός κουπονιού αξίας 10 ευρώ για αγορές στα supermarket "Βλαχοδήμος".
2. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, στη σελίδα: www.facebook.com/vlachodimos.gr.
Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στον νομό Λάρισας. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ", "ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤ", "LUXURY DELIVERY" καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και α’ βαθμού.
3. Οι κληρώσεις θα γίνονται εβδομαδιαία, κάθε Κυριακή, και θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς κάθε κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Ο/Η νικητής/τρια κάθε κλήρωσης θα ειδοποιείται εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινώνεται στις ιστοσελίδες www.vlachodimos.gr, www.powerfm932.gr & www.luxury-delivery.gr. Για να παραλάβει ο/η έκαστος/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός επτά ημερών από την ημέρα ειδοποίησής του, αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής.
4. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.
5. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών email των διοργανώτριων εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.
6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ  μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.