Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2014

 Ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός του Power FM 93.2 ολοκληρώθηκε!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Xristos Tektonopoulous - ταμπλέτα 7" HP Plus

Ifigeneia Ak - smartphone Samsung Galaxy Core 2

Argiro Chatzibirou - πουφ & Rocking Chair

Θεοδόσης Δαδίκος - 1 ζευγάρι γυναικείες μπότες Northface Abby III

 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε σε συνεργασία με:

- την κάβα Μπορντώ, 31ης Αυγούστου 31, Λάρισα

- το κατάστημα Κουτσουνάκης, Κύπρου 6 & Ογλ 3α, Λάρισα

- το κατάστημα Λαμπράκης mobile, Μανδηλαρά 32, Λάρισα

- το έπιπλο Status, Βόλου 139, Λάρισα

- την κρεπερί Greco 520, Πατρόκλου 4, Λάρισα

Στιγμιότυπα από τις κληρώσεις και την παράδοση των δώρων στους τυχερούς νικητές

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Power FM

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Power FM

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Power FM

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Power FM

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Power FM

 

 

Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού:

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", η "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ", το “ΕΠΙΠΛΟ STATUS”, το κατάστημα “ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ”, η κρεπερί “GRECO 520” και το κατάστημα "ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ MOBILE", διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση των κάτωθι δώρων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.
 
2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:
 - 1 smartphone Samsung Galaxy Core 2,
 - 1 ταμπλέτα 7" HP Plus,
 - 1 set επίπλων (πουφ & καρέκλα “Rocking Chair”)
 - 1 ζευγάρι γυναικείες μπότες Northface Abby III.

3. Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, την ημέρα στις παρακάτω 5 σελίδες:
https://www.facebook.com/powerfm932
https://www.facebook.com/kava.bordo
https://www.facebook.com/epiplostatus
https://www.facebook.com/Koutsounakis.gr
https://www.facebook.com/greco520larisa

από την 10/12/2014 μέχρι τις 31/12/2014 και ώρα 23:00μ.μ.. Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ", "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ”, “ΕΠΙΠΛΟ STATUS”, “ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗΣ”, “GRECO 520”, "ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ MOBILE", καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και α’ βαθμού.

4. Κατά την κλήρωση, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του 2015. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν εντός 2 εργάσιμων ημερών με email και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν εξαργυρώνονται και δεν επιδέχονται αλλαγή σε σχέδιο ή είδος.
 
5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.
 
6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανώτριων εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.
 
7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.