Πασχαλινός Διαγωνισμός 2014

Ο πασχαλινός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε!

Στην κλήρωση που έγινε ηλεκτρονικά στις 8:30 στην κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα),
τυχερή νικήτρια του Samsung Galaxy tab 3 αναδείχθηκε η
Καραφυλλίδου Χριστίνα

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες!

διοργανωτές διαγωνισμού

Οι όροι του διαγωνισμού

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", η ιστοσελίδα "podilato.net" και η "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση του κάτωθι δώρου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.

2. Το δώρο του διαγωνισμού είναι 1 ταμπλέτα 7" Samsung Galaxy tab 3. 3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, στις παρακάτω 3 σελίδες:
https://www.facebook.com/powerfm932/app_132135060276274
https://www.facebook.com/kava.bordo/app_163177517067273
https://www.facebook.com/podilato.net/app_163177517067273
από την 5η Απριλίου 2014 μέχρι τις 30 Απριλίου 2014 και ώρα 24:00μ.μ.. Στην κληρώση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ", "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και β’ βαθμού.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της κάβας ΜΠΟΡΝΤΩ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα), έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Η κλήρωση για την ανάδειξη του/της νικητή/τριας θα γίνει στις 2 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Ο/Η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών με email και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανώτριων εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.