Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2013

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Power FM 93.2 για 1 notebook Sony Vaio έληξε! Δείτε τον νικητή.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ POWER FM 93.2.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΥΣΙΑΝΤΑΣ!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ!

Οι όροι του διαγωνισμού:

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα ηλεκτρικών "ΒΑΒΙΖΟΣ και η "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση του κάτωθεν δώρου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.

2. Το δώρο του διαγωνισμού είναι: 1 Notebook Sony Vaio SVE1512C6EW.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, στη σελίδα: www.powerfm932.gr/index.pho/events/53-contest022013, μέχρι τις 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ.. Στην κληρώση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ", "ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε", "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και β’ βαθμού.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Η κλήρωση για την ανάδειξη του/της νικητή/τριας θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 22:00μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Ο/Η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών με email και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει το δώρο ο/η νικητής/τρια θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανώτριων εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.