Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2013

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Power FM 93.2 για 1 notebook Sony Vaio έληξε! Δείτε τον νικητή.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ POWER FM 93.2.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΥΣΙΑΝΤΑΣ!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ!

Οι όροι του διαγωνισμού:

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα ηλεκτρικών "ΒΑΒΙΖΟΣ και η "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση του κάτωθεν δώρου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά.

2. Το δώρο του διαγωνισμού είναι: 1 Notebook Sony Vaio SVE1512C6EW.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, στη σελίδα: www.powerfm932.gr/index.pho/events/53-contest022013, μέχρι τις 11 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ.. Στην κληρώση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες "ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ", "ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε", "ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ" καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και β’ βαθμού.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Η κλήρωση για την ανάδειξη του/της νικητή/τριας θα γίνει στις 12 Μαρτίου 2013 και ώρα 22:00μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κλήρωσης κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Ο/Η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών με email και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει το δώρο ο/η νικητής/τρια θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανώτριων εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.