Διαγωνισμός Μαΐου 2012

Ο διαγωνισμός Μαΐου του Power FM 93.2 τελείωσε! Την 21/5 στις 16:00μμ έγινε η κλήρωση των 2 νικητών!

Διαγωνισμός

 Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

aposssss@***.***

1 Smartphone Sony Ericsson Xperia Ray Black

kleo 1966-2002@***.***

2ημερη διαμονή 25-26/05 με πρωινό για 2 άτομα (+2 παιδιά) στο Hotel Spa Montana στο Καρπενήσι

Οι όροι του διαγωνισμού

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός “POWER FM 93.2 LARISSA”, το κατάστημα ηλεκτρικών “ΒΑΒΙΖΟΣ”, η “ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ”, το ηλεκτρονικό κατάστημα “32bit.gr” και το κατάστημα “ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ BIKES”, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση των κάτωθι δώρων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της συμπλήρωσης σχετικής φόρμας ηλεκτρονικά. 

2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής:
1ο δώρο: 1 Κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson Xperia Ray Black
2ο δώρο: 1 Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 2 διανυκτερεύσεις στο Hotel Spa Montana στο Καρπενήσι για τις 25-26 Μαΐου 2012. Το δώρο ισχύει για 2 άτομα με δυνατότητα φιλοξενίας και 2 παιδιών έως 10 ετών σε extra bed.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής στις σελίδες: facebook.com/powerfm932 , facebook.com/32bit.gr, facebook.com/babizos, facebook.com/kava.bordo. Η κλήρωση για τους δύο νικητές θα γίνει ανάμεσα σε όλες τις παραπάνω λίστες συμμετεχόντων. Στις κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ”, “ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε”, “ΚΑΒΑ ΜΠΟΡΝΤΩ”, “ΔΑΛΑΒΙΚΑΣ BIKES”καθώς και οι συγγενείς αυτών μέχρι και β’ βαθμού.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά τα πεδία που ορίζονται ως υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική φόρμα της κλήρωσης. Όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειάς της κατά την προκαθορισμένη από τους διοργανωτές ημέρα και ώρα. Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν εντός 2 εργάσιμων ημερών με email και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβουν το δώρο τους οι νικητές θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβουν στη διεύθυνση e-mail που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του για την παραλαβή του δώρου. Εάν κάποιος από τους νικητές δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν εξαργυρώνονται και δεν επιδέχονται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.


κι άλλες φωτογραφίες

{swift max=400 item_width=95 item_height=277 spacing=10 sticky=1 defaultSlide=0 }images/events/may12{/swift}

Διοργανωτές του διαγωνισμού:

Ηλεκτρικά Βαβίζος

32bit.gr

Κάβα Μπορντώ

Δαλαβίκας bikes

Power FM 93.2


Αυξήστε τις πιθανότητες κλήρωσής σας πέρνοντα μέρος και από τις σελίδες του καταστήματος ηλεκτρικών "Βαβίζος", του "32bit.gr" και της κάβας "Μπορντώ"!

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.