Γράμμα στον Άη Βασίλη!


O ραδιοφωνικός σταθμός POWER FM 93.2
το κατάστημα ηλεκτρικών Βαβίζος Mega Euronics (Αεροδρομίου 78-80, Λάρισα),
η κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα),
το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού Μπουρουζίκας Βασίλειος (Φαρσάλων 170, Λάρισα),
το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes (Ηρώων Πολυτεχνείου 98, Λάρισα),

διοργάνωσαν διαγωνσμό και οι νικητές είναι οι παρακάτω:
1 Τηλεόραση LG 32" από το το κατάστημα ηλεκτρικών Βαβίζος Mega Euronics κερδίζει ο Κουτσογιάννης Κώστας
1 δωροεπιταγή αξίας 50€ έκαστη για το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes κερδίζει η Ντόβα Αλεξάνδρα
1 δωροεπιταγή αξίας 50€ έκαστη για το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes κερδίζει η ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΛΛΗ
1 δωροεπιταγή αξίας 20€ για το κατάστημα Μπουρουζίκας κερδίζει ο panos mpalas
1 δωροεπιταγή αξίας 20€ για το κατάστημα Μπουρουζίκας κερδίζει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ
1 δωροεπιταγή αξίας 10€ για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) κερδίζει η ΑΡΓΥΡΩ ΤΣΙΩΛΑ
1 δωροεπιταγή αξίας 10€ για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) κερδίζει η Αθηνά Γεωργακακη
1 δωροεπιταγή αξίας 10€ για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) κερδίζει η KATSARI ALIKI
1 δωροεπιταγή αξίας 10€ για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) κερδίζει η ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ
1 δωροεπιταγή αξίας 10€ για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) κερδίζει η Αποστολια Τσιαρα


Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα ηλεκτρικών Βαβίζος Mega Euronics (Αεροδρομίου 78-80, Λάρισα), η κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα), το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού Μπουρουζίκας Βασίλειος (Φαρσάλων 170, Λάρισα), το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes (Ηρώων Πολυτεχνείου 98, Λάρισα), εφεξής Διοργανώτριες εταιρείες, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση του κάτωθι δώρου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω συμπλήρωσης σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:
1 τηλεόραση LG 32" από το κατάστημα ηλεκτρικών Βαβίζος (Αεροδρομίου 78-80, Λάρισα) 1 Τηλεόραση LG 32"
2 δωροεπιταγές αξίας 50€ έκαστη για το κατάστημα ποδηλάτων Δαλαβίκας bikes
2 δωροεπιταγές αξίας 20€ έκαστη για το κατάστημα Μπουρουζίκας
5 δωροεπιταγές αξίας 10€ έκαστη για την κάβα Μπορντώ (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα)


. 3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά κάθε μέρα, από την 14η Δεκεμβρίου 2016 μέχρι την 8η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:59μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στη Θεσσαλία (Ελλάδα). Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες εταιρείες.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας. Η κλήρωση θα γίνει στις 9/1/2016 και ώρα 19:00μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειας της κλήρωσης. Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η νικητής/τρια το δώρο για το οποίο κληρώθηκε θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος. Εάν η αγορά με τη χρήση δωροεπιταγής έχει αξία μικρότερη της αξίας της δωροεπιταγής, το υπόλοιπο της δωροεπιταγής δεν επιστρέφεται σε ρέστα ούτε πιστώνεται για επόμενη αγορά.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανωτριών εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.