Ανοιξιάτικος διαγωνισμός από το κατάστημα υποδημάτων Τσιτσιβάς

15 τυχερές κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 25€ για το κατάστημα tsitsivas.com

Η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά στις 3 Μαΐου 2020.

Νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι :
Αθηνά Αντώνη
Μαρια Ευαγγελου
παναγιωτα αγγελου
ΣΑΚΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΠΑΡΙΣΙΑ ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ
Θεοδώρα Γρουίτση
MARIA STAMOU
Μαρίνα Καραλαριωτου
ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΩΤΙΟΥ
Σοφία Τσέπα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΝΤΩΛΑ
Hara Tsatsou
Τσεντουρου-Ντουλα Βίκη
Βάσια Ζαχαρελη

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που λάβατε μέρος.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA" και το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων "ΤΣΙΤΣΙΒΑΣ" (tsitsivas.com) εφεξής Διοργανώτριες εταιρείες, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση των κάτωθι δώρων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω συμπλήρωσης σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι: 15 δωροεπιταγές αξίας 25 ευρώ έκαστη για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα tsitsivas.com.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής από την 17η Απριλίου 2020 μέχρι την 30η Απριλίου 2020 και ώρα 11:59μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες εταιρείες.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στις 3 Μαΐου 2020. Θα αναδειχθούν 15 μοναδικοί τυχεροί/ές. Κάθε νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα powerfm932.gr. Εάν κάποιος/α νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν εξαργυρώνεται.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail και δωρεάν μηνυμάτων sms των διοργανωτριών εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.