Διαγωνισμός GoldTouch Nutrition

Το κατάστημα bodystore.gr & ο Power FM 93.2 χάρισαν σε 12 τυχερούς φίλους τα κορυφαία προϊόντα της GoldTouch Nutrition!

Κολλαγόνο & Anadomisis

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που συμμετείχατε!

Μάθε περισσότερα για τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής! Μπες στο bodystore.gr!

Οι νικητές του διαγωνισμού

1η κλήρωση (20/11/2015):
ΣΩΡΗΡΙΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΣκερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
ΜΑΡΙΑ ΣΔΟΥΓΚΟΥκερδίζει το προϊόν COLLAGEN
2η κλήρωση (27/11/2015):
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΣΙΛΚΑΣκερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣκερδίζει το προϊόν COLLAGEN
3η κλήρωση (4/12/2015):
ΒΑΣΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣκερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΔΟΓΛΟΥκερδίζει το προϊόν COLLAGEN
4η κλήρωση (11/12/2015):
ΘΩΜΑΙΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗκερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΚΡΗκερδίζει το προϊόν COLLAGEN
5η κλήρωση (18/12/2015):
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΕΣκερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΠΙΛΑΚΗκερδίζει το προϊόν COLLAGEN
6η κλήρωση (25/12/2015):
--κερδίζει το προϊόν ANADOMISIS
--κερδίζει το προϊόν COLLAGEN

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα "BODYSTORE.GR" (Ιουστινιανού 16, Λάρισα) εφεξής Διοργανώτριες εταιρείες, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση των κάτωθι δώρων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω συμπλήρωσης σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:
α. Κολλαγόνο, GoldTouch Nutrition (bodystore.gr)
β. Anadomisis, GoldTouch Nutrition (bodystore.gr)

Κάθε νικητής/τρια κερδίζει ένα από τα δύο παραπάνω δώρα με τυχαίο τρόπο, όπως προκύπτει από την κλήρωση.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, από την 16η Νοεμβρίου 2015 μέχρι την 25η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17:00μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες εταιρείες.

4. Κατά τις κληρώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας. Οι διαδοχικές κληρώσεις θα γίνουν: 20/11/2015, 27/11/2015, 4/12/2015, 11/12/2015, 18/12/2015, 25/12/2015 την ώρα που θα οριστεί από τις Διοργανώτριες εταιρίες και θα γνωστοποιηθεί με σχετική ανακοίνωση στη σελίδα www.powerfm932.gr. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειας της κλήρωσης. Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η έκαστος/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανωτριών εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.