Νέα Χρονιά... Νέα Ελαστικά!!!

Για όλους τους φίλους στη Θεσσαλία
το κατάστημα ελαστικών Μπαλογιάννης Αντώνης & ο Power FM 93.2 διοργάνωσαν διαγωνσμό με δώρο ελαστικά Continental για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας!

Η κλήρωση έγινε στις 11/1/2016 στο κατάστημα "ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ" (Βόλου 7, Λάρισα)
και νικητής αναδείχθηκε ο
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ (Citroen C3)

Κάνε like στη σελίδα του καταστήματος "Μπαλογιάννης Αντώνης" στο facebook!


Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα "ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ" (Βόλου 7, Λάρισα) εφεξής Διοργανώτριες εταιρείες, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση του κάτωθι δώρου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω συμπλήρωσης σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

2. Το δώρο του διαγωνισμού είναι:
ελαστικά αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας μάρκας Continental

Το δώρο αντιστοιχεί σε τέσσερα ελαστικά αυτοκινήτου αν ο/η συμμετέχων δήλωσε στη φόρμα συμμετοχής ότι είναι κάτοχος αυτοκινήτου ή δύο ελαστικά μοτοσυκλέτας εάν ο/η συμμετέχων δήλωσε στη φόρμα συμμετοχής ότι είναι κάτοχος μοτοσυκλέτας.

Η μέγιστη εμπορική αξία των ελαστικών είναι 500€.
Εάν τα ελαστικά του οχήματος που δήλωσε ο/η νικητής/τρια στην ηλεκτρονική φόρμα ξεπερνούν την εμπορική αξία των 500€, ο/η νικητής/τρια καλείται να προσκομίσει τη διαφορά στο κατάστημα κατά την τοποθέτησή τους, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εάν δεν επιθυμεί να καταβάλει τη διαφορά, τότε αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και πλέον η κλήρωση διενεργείται εκ νέου με σκοπό την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά κάθε μέρα, από την 1η Δεκεμβρίου 2015 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:59μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στη Θεσσαλία (Ελλάδα). Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες εταιρείες.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας. Η κλήρωση θα γίνει στις 9/1/2016 στο κατάστημα "ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ" (Βόλου 7, Λάρισα) και ώρα 12:30μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειας της κλήρωσης. Ο/Η νικητής/τρια της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος και αφορά το όχημα που δήλωσε ο/η νικητής/τρια στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανωτριών εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.