Ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρισας

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο «Πηνειό», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των αυξημένων πλέον αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η οικονομική κρίση επιδεινώνει κάθε μέρα τη ζωή όλων μας και ιδιαίτερα των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και προσθέτει δυστυχώς νέους φτωχοποιημένους δικαιούχους στις λίστες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ποδηλατοδρομία καλούνται οι μαθητές, οι σπουδαστές, οι φοιτητές και όλοι οι πολίτες της πόλης μας, να συμμετάσχουν ως φυσικές παρουσίες (με το ποδήλατο τους) και να συνδράμουν με τρόφιμα κυρίως πρώτης ανάγκης.

Την διοργάνωση στηρίζουν τα Επιμελητήρια ( Εμπορικό , Οικονομικό ), ο Σ.Θ.Ε.Β., ο Εμπορικός Σύλλογος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, και τα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Τμήμα Ιατρικής, Τμήμα Βιοχημείας, Α Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας), τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια της πόλης (Ράπτου, Καραβάνα, Μπακογιάννη και Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Δράκου).

Την εκδήλωση εθελοντικά υποστηρίζουν το Ε.Κ.Α.Β., το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, το Κ.Ε.Θ.Ε.Α. , οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας, οι Πρόσκοποι Λάρισας, η Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλατικές Δράσεις «Μια Λωρίδα», οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Ποδηλατι.κός Γ.Σ. Λάρισας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Λάρισας.

Την ηχητική οργάνωση της εκδήλωσης θα έχει ο σταθμός μας και τα ηχητικά «Ντούλας».

Εμπορικοί χορηγοί της ποδηλατοδρομίας είναι οι επιχειρήσεις: «Μέλισσα» ζυμαρικά, τα ποδηλατικά καταστήματα «Δαλαβίκας bikes» και τα νερά «ΘΕΟΝΗ».

Σας περιμένουμε όλους!

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.