Καλοκαιρινός διαγωνισμός με 3 φανταστικά δώρα!

Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με super διαγωνισμό!!!

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού:

Την Ισιωτική μαλλιών, Rowenta SF4522
κερδίζει η
ΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΛΗ.

Το Tablet FELIX FXT-725
κερδίζει η
ΜΑΛΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Το Set ήχου αυτ/του MAC AUDIO FLAT FOUR 2000W
κερδίζει ο
ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Οι νικητές θα ενημερωθούν εντός των ημερών με e-mail ή τηλέφωνο για το πώς θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Σας ευχαριστούμε όλους που πήρατε μέρος!

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του διαγωνισμού:

Κάβα Μπορντώ
31ης Αυγούστου 31, Λάρισα

https://www.facebook.com/kava.bordo

Κατάστημα ηλεκτρικών Βαβίζος
Αεροδρομίου 78-80, Λάρισα
babizos.eu


Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

1. Ο ραδιοφωνικός σταθμός "POWER FM 93.2 LARISSA", το κατάστημα ηλεκτρικών "ΒΑΒΙΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε." (Αεροδρομίου 78-80, Λάρισα) και η κάβα "Μπορντώ" (31ης Αυγούστου 31, Λάρισα) εφεξής Διοργανώτριες εταιρείες, διοργανώνουν διαγωνισμό για την κλήρωση των κάτωθι δώρων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μέσω συμπλήρωσης της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας.

2. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:
α. Ισιωτική μαλλιών, μοντέλου Rowenta SF4522
β. Tablet, μοντέλου FELIX FXT-725
γ. Ηχοσύστημα αυτ/του MAC AUDIO FLAT FOUR 2000W

3. Κάθε συμμετέχοντας έχει το δικαίωμα συμπλήρωσης της φόρμας συμμετοχής, μία φορά, από την 1η Ιουνίου 2015 μέχρι την 30η Ιουνίου 2015 και ώρα 24:00μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις Διοργανώτριες εταιρείες.

4. Κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν συμπληρωμένα ορθά όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα γίνει στο διάστημα 1-2 Ιουλίου 2015, την ημέρα και ώρα που θα οριστεί από τις Διοργανώτριες εταιρίες και θα γνωστοποιηθεί με σχετική ανακοίνωση στη σελίδα www.powerfm932.gr. Όλοι οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού μπορούν να παρευρίσκονται στη διαδικασία διενέργειας της κλήρωσης. Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν εντός 2 εργάσιμων ημερών με email ή τηλεφωνικά και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr . Για να παραλάβει ο/η έκαστος/η νικητής/τρια το δώρο θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική του/της Ταυτότητα ή Διαβατήριο και τον κωδικό νικητή που θα λάβει στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του/της. Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια είναι κάτω των 18, υποχρεούται να παραστεί μαζί με τον κηδεμόνα του/της για την παραλαβή του δώρου. Εάν ο/η νικητής/τρια δεν παρουσιαστεί εντός πέντε ημερών αποχαρακτηρίζεται από νικητής/τρια και οι διοργανώτριες εταιρίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση παροχής του δώρου. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν εξαργυρώνεται και δεν επιδέχεται αλλαγής σε σχέδιο ή είδος.

5. Οι Διοργανώτριες Εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα www.powerfm932.gr να μεταβάλλουν τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του ή ακόμη και να τον ακυρώσουν για λόγους ανωτέρας βίας.

6. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο συμμετέχοντας δέχεται να εγγραφεί στη λίστα ενημερωτικών e-mail των διοργανωτριών εταιρειών. Διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής από τη λίστα μετά τη λήψη του πρώτου ενημερωτικού μηνύματος που θα λάβει, στο σχετικό πεδίο που θα περιλαμβάνεται στο μήνυμα.

7. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες για να ενισχύσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Δέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα powerfm932.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies.